Home » Projectbegeleiding

Projectbegeleiding

Ieder bedrijf is bekend met de uitdagingen van bijvoorbeeld de implementatie van nieuwe software, nieuwe hardware of werkplekken. Het maken van beslissingen hierover raakt alle afdelingen en werknemers en maakt gestructureerd overleg in een project team noodzakelijk om uiteindelijk tot de meest efficiënte en kosteneffectieve oplossing te komen.

Dynamic Solutions heeft al meer dan 20 jaar ervaring met alle soorten software en hardware en heeft met vele leveranciers om de tafel gezeten. Wij kunnen de onafhankelijke partner voor u zijn die alle partijen hoort en samen met u de juiste beslissingen kan nemen. Maak gebruik van onze ervaring in de ICT branche en laat u ons helpen met het opzetten van een goed functionerend team van medewerkers en leveranciers waarbij u de projectbegeleiding aan ons over laat.

Mede dankzij Dynamic Solutions hebben we de uitrol van een nieuw CRM systeem vlot en kostenbeheerst uit kunnen voeren. Het was van groot belang dat we een IT technisch onderlegt persoon aan tafel hadden om de gesprekken te leiden.

K.v.Dommelen – Dakalliance